Ramiso - design mobilier
Creăm împreună!
Sunați-ne - 0723 389 459
0 produse - 0 lei Coș

Instructiuni de folosire a mobilierului din lemn masiv

Pentru a va bucura de investitia dvs. si pentru a o proteja cat mai multi ani, urmati instructiunile de mai jos:

** Nu lasati lichidele sa interactioneze cu mobilierul.
Orice pata de lichid trebuie stearsa imediat cu o carpa moale si uscata, in directia fibrelor lemnului. Pe suprafetele din piatra, lichidele trebuie sterse imediat cu un prosop de hartie si apoi uscate pentru a evita formarea petelor.
** Nu lasati mobilerul expus la lumina soarelui, surse de caldura sau umezeala sau sub ferestre deschise.
Expunerea excesiva la soare poate cauza pierderea luciului si degradarea mobilierului. Schimbarile extreme de temperatura si umezeala pot cauza crapaturi si desprinderi ale finisajelor.
** Nu asezati obiecte din cauciuc sau plastic pe suprafata mobilierului.
Substantele chimice din componenta cauciucului sau plasticului pot intra in reactie cu finisajele mobilierului daca sunt lasate in contact cu acesta mai mult timp. Pentru a evita aparitia urmelor de la aceste obiecte, asezati-le pe o bucata de material textil.
** Nu asezati obiecte fierbinti pe suprafata mobilierului.
Intotdeauna folositi un platou inainte de a aseza recipientul fierbinte pe mobilier.
Curatati numai cu o carpa curata si moale din material textil.
Curatarea in mod frecvent previne formarea zonelor cu abraziune, care in timp pot deteriora finisajele mobilei in timp. Micile zgarieturi sau semne pot fi acoperite cu produse destinate acestui scop. Aceste produse pot fi gasite in magazinele de specialitate sau de bricolaj.

** Lemnul își poate schimba forma în funcție de variațiile de temperatură - se poate umfla, contracta sau poate crăpa. Menține în camera cu mobilier din lemn masiv o temperatură constantă, între 15-25 °C și o umiditate a aerului între 30-50%.

** Tinand cont de faptul ca lemnul in timp "lucreaza" se recomanda ca periodic la produsele din masiv sa se verifice cuplarile cu suruburi si unde este nevoie sa se faca corectarile necesare (sa se stranga suruburile periodic)

** Contraindicatii: nu se vor folosi pentru intretinere produse ce contin alcool, nu se curata folosind inalbitori, nu se usuca folosind un uscator electric, nu se foloseste pt a curata produsul agenti chimici sau abrazivi, nu se actioneaza asupra suprafetelor cu obiecte dure (cutit, cutter, unghia etc), nu se aseaza mobilierul in bataia directa a razelor solare si nu se aseaza mobilierul in apropierea unei surse de lumina de tip halogen pt a i se mentine culoarea mai mult timp, nu se aseaza in apropierea unei surse de caldura, nu se muta mobilierul prin impingere sau tragere ci prin ridicare, mobilierul nu se foloseste ca suport pt ghivecele cu flori.

 

Ramiso Kids Design SRL
Bucuresti, Romania

0723 389 459 office@ramiso.ro
© 2018 Ramiso Kids Design SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel
Deschide chat-ul
Nevoie de ajutor?
Bună
Te pot ajuta?