Ramiso - design mobilier
Creăm împreună!
Sunați-ne - 0723 389 459
0 produse - 0 lei Coș

Termeni și condiții

Vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul ramiso.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Ramiso.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate pe site. Uneori, însă, acestea pot conține erori de operare, omisiuni sau informații care nu mai sunt actuale, pentru care ne cerem scuze anticipat. Fotografiile au titlu și rol de prezentare și caracter pur informativ si nu creaza obligații contractuale. Ramiso.ro nu își asumă răspunderea pentru situații apărute în urma unor erori software sau defecțiuni tehnice aparute la server. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului Ramiso.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acesta va fi considerată tentativă de fraudă și va determina o acțiune de cercetare civilă sau penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) comis acest fapt, după gravitate.

Comanda fermă

Accesul la produsele Ramiso.ro se face pe baza unui contract și/sau a unei comenzi ferme din partea clientului sau pe baza acceptarii la plată a facturii fiscale. Prin semnarea contractului sau acceptarea facturii fiscale clientul este de acord cu prezentele condiții comerciale.

Producție

Toate produsele se fac pe baza de comanda. Produsele pot fi modificate in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Timpul de executie va fi stabilit in functie de comanda dumneavoastra si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice. In luna Decembrie timpul de livrare poate creste datorita volumului mare de comenzi. Vă rugăm să ne trimiteți solicitările dumneavoastră în timp util pentru a evita o supra-aglomerare a comenzilor.

Transport

Pretul transportului este stabilit de firma de curierat ( Fan Courier, Cargus). Livrarea se organizează la sediul clientului sau direct la alte adrese furnizate de client. De asemenea clienții pot recepționa produsele personal de la punctul nostru de lucru.

Garantarea produselor

Toate produsele noastre sunt confecționate/asamblate și ambalate manual. Marca / tipul produselor prezentate pe site și în oferte sunt cu titlu orientativ, de prezentare. Ramiso.ro poate schimba producătorul, marca și tipul anumitor produse cu altele similare, în cazul în care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea și acordul clientului Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu au valoare contractuală. Ramiso.ro poate produce la cererea clientului și selecții diferite, altele decât din cele prezente pe site. Vă rugăm să ne solicitați orice alta selecție de produse și vă vom răspunde cu o ofertă fermă în maxim 24 ore.

Retururi de produse

Dacă aţi primit un produs de care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să completați o cerere de retur la sectiunea contact în primele 3 zile de la primirea produsului. Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare (depozitare,utilizare in mediu umed, langa sursa de foc si sa nu prezinte urme de lovituri). Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 30 de zile de la retur. Altfel, în cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 15 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc. Taxele de retur sunt suportate de către client.

Produse care nu pot fi returnate: - produsele aflate la promoții, care beneficiază de discount-uri; aceste produse pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.  - produsele personalizate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate / returnate. - gift cardurile nu sunt returnabile; produsele cumpărate cu ajutorul unui gift card pot fi schimbate doar cu alte produse la un preț similar.

Litigii

Orice litigiu apărut între Client si Comerciant va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu se reușește soluționarea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din București, Romania.

Dispoziții finale

Ramiso.ro își rezervă dreptul de a putea efectua modificări ale acestor prevederi, precum și modificari asupra conținutului și structurii site-ului www.ramiso.ro, sau orice alte modificari ce ar putea afecta informațiile conținute pe site sau funcționarea acestuia, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatorii acestuia. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri vă așteptam cu un mesaj la: office@ramiso.ro Ghid de utilizare şi întreţinere a produselor de mobilă, decorațiuni si cutii din lemn Fiecare piesă de mobilier are particularităţile sale, iar de aici decurg câteva recomandări şi instrucţiuni de folosire pe termen lung care, respectate, pot prelungi durabilitatea produselor: La piesele de mobilier utilizate zilnic, este posibil ca șuruburile/ piuliţele să se slăbească. Strânge-le o dată la jumătate de an pentru a te asigura că îşi păstrează stabilitateaÎncărcarea inegală a dulapurilor cu obiecte sau mişcarea lor din loc nedemontate pot duce la dereglarea, dezechilibrarea uşilor şi/ sau sertarelor. Recomandarea noastră este ca încărcarea maximă pe poliţă să fie de 7kg, iar greutatea să fie distruibuită cât mai uniform în dulapuri. Periodic, te sfătuim să schimbi locul accesoriilor și al altor obiecte așezate pe mobilă. Iată şi câteva explicaţii. Articolele precum telefoanele, ceasurile cu alarmă, lămpile, decoraţiunile, computerele ș.a.m.d. sunt prevăzute cu suport din cauciuc. Dacă rămân vreme îndelungată în acelaşi loc, acestea se pot lipi de mobilă sau pot duce la decolorarea suprafeţei lemnului.

De asemenea, îţi recomandăm să nu păstrezi pentru timp îndelungat suporturile pentru farfurii ori alte asemenea protecţii din plastic pe masă, întrucât componentele chimice din plastic pot migra în finisaj, iar acest lucru duce la amprentarea, emolierea, decolorarea și deteriorarea acestuia. Nu depozita pe mobilă obiecte din piele pentru o lungă perioadă de timp. Nu acoperi mobilierul pentru timp îndelungat. Finisajele nu trebuie să fie acoperite pentru a putea „respira", păstrându-și astfel aspectul și rezistenţa. Evită scrierea direct pe suprafaţa mobilierului, pentru a preveni formarea de urme și zgârieturi. Protejează suprafaţa de lucru când folosești obiecte care pot păta, se pot imprima sau pot deteriora mobilierul, precum pixurile, creioanele, markerele și lipiciul. Evită să așezi obiecte fierbinţi pe suprafeţele mobilierului. Întinde șervete de masă sub farfurii, cești de cafea sau de ceai. Foloseşte suporturi de pahar pentru băuturi, deopotrivă calde şi reci. Dacă observi că mobilierul începe să prezinte deteriorări din cauza acestora, apelează la ajutorul unui specialist. Evită expunerea mobilierului în lumina directă a soarelui, pentru a preveni decolorarea finisajului. La expunere îndelungată, razele ultraviolete pot cauza apariţia de microfisuri în finisaj, îngălbenire, decolorare sau închiderea la culoare. (Reţine: anumite esenţe de lemn se închid la culoare odată cu trecerea timpului; acest efect este observabil îndeosebi la finisajele deschise la culoare sau pictate). Curăţarea. Pentru curăţare foloseşte o cârpă albă moale care a fost umezită într-o soluție de curățare ușoară, diluată în apă. Șterge apoi suprafața cu o cârpă umezită doar cu apă pentru a înlătura orice urmă de soluție de curățat și folosește o cârpă moale și uscată pentru a absorbi toată umezeala. Nu folosi acetonă, dizolvanţi sau produse pentru curățarea geamurilor pe suprafaţa mobilierului. Șterge periodic praful. Foloseşte o cârpă curată, albă, moale, ușor umezită (de felul tricourilor albe din bumbac) sau lavete din bumbac. Pentru a înlătura orice urmă de umezeală de pe suprafeţe, foloseşte o cârpă din bumbac uscată. La curățarea topurilor care prezintă crestături, asigură-te că absorbi toată umezeala din caneluri pentru a preveni posibilele deteriorări ale finisajului. Evită scurgerea de lichide pe zonele sensibile ale mobilierului: colțuri, margini, nișe. Absorbţia lichidelor produce umflarea lemnului. Usucă repede folosind o cârpă moale și curată. Evită frecarea. Condiţii recomandate de temperatură și umiditate. Evită expunerea prelungită la temperaturi extreme, scăzute sau ridicate, dar şi variaţiile de temperatură. Acestea, la fel ca şi umiditatea, variabilă, pot produce crăpături în lemn. Lemnul este poros și răspunde la aerul excesiv de uscat prin pierderea de umiditate și cojire.

În condiţii de umiditate ridicată, absoarbe umezeala și se dilată. Este de preferat să se păstreze mobilierul într-o încăpere climatizată corespunzător. Evită frecarea. Ridică obiectele în loc să fie frecate de suprafața din lemn. Evită frecarea în cazul finisajelor mate sau cu luciu fin, întrucât mătuirea sau, după caz, lustruirea produselor apărute în timp ca urmare a uzurii într-o utilizare normală tinde să crească. Iar deteriorările produse mobilierului din aceste cauze nu sunt considerate defecte.

Politica de confidenţialitate

Prezenta Politică de confidențialitate ("Politica") explică modul în care Ramiso,ro colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. Ramiso se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate. -Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal? Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi , când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când comanzi anumite produse sau servicii sau completezi un anumit formular . Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinul și site-urile web RAMISO, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre te poti abona la newsletter. Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de Ramiso.ro

Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii Ramiso.ro sunt următoarele: nume, adresa, adresa de plată, adresa de livrare, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii Ramiso.ro şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi (poze si pareri cu si despre produsele noastre). Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal? Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.

Ramiso.ro distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru Ramiso.ro, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care Ramiso.ro are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct.

Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie prin site-ul web Ramiso.ro sau telefonic, în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziţia produselor Ramiso.ro, decizi să foloseşti unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de la Ramiso.ro sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu, numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti o livrare).

Serviciul de Relații Clienți

În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi Ramiso.ro vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop De asemenea, poţi contacta Serviciul de Relaţii Clienţi Ramiso.ro când doreşti să faci achiziţii la telefonice. Pentru a face achiziţii prin telefon, Ramiso.ro prelucrează următoarele date: numele şi prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon şi adresa de e-mail. Desigur, aceste date sunt furnizate de tine în mod voluntar, dar nefurnizarea lor poate uneori rezulta în incapacitatea de a îndeplini o comandă sau o livrare.

Site-urile web Ramiso.ro

Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web Ramiso.ro . Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării (de ex. pentru a efectua vânzări online, pentru a salva lista de cumpărături pe care ai creat-o,etc.). În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței tale la cumpărături.

Marketing

Ramiso.ro ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing .Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter). Alte informații cu caracter personal furnizate Ramiso.ro În mod voluntar, poți furniza Ramiso.ro informații cum ar fi preferințele tale pentru produse, motivele pentru care cumperi un produs, date despre familia ta și stilul de viață - datorită acestui fapt, putem afla mai multe despre preferințele tale la cumpărături și putem îmbunătăți experiența ta la cumpărături.

Ramiso Kids Design SRL
Bucuresti, Romania

0723 389 459 office@ramiso.ro
© 2018 Ramiso Kids Design SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel
Deschide chat-ul
Nevoie de ajutor?
Bună
Te pot ajuta?